Rally træningshold – Kommer snart

700,00 kr.

Prisen er inkl. moms

Jeg har altid selv sat pris på at være på hold hvor der ikke ret mange på holdet, selv om man skulle betale lidt ekstra. Så som et forsøg kører jeg Rally hold med max 4 på holdet. Jeg tror bare at man indlærer bedre på den måde.

Hvis I leder efter noget sjovt at lave med jeres hund, så kom på dette Rally kursus. I får lov til at prøve kræfter med en sport, der i mange år har været en af de mest populære hundesportsgrene.

Hvad er det?

Rally-lydighed er, som navnet antyder, en hundesport baseret på lydighedsøvelser, men der lægges ikke så stor vægt på præcision, men derimod på samarbejde mellem hund og fører. Det betyder, at man både i træning og i konkurrencer skal udtrykke glæde og positivitet.  Rally-lydighed er en sammenblanding af flere forskellige hundesportsdiscipliner – ligesom i agility skal hund og fører gennemgå en bane med øvelser,  som f.eks. sit, dæk eller snurre og et utal af andre øvelser.  Der er i alt 5 klasser.

Hvornår:

Søndag d. 24/9, 2/10, 8/10, 23/10, 30/10

Kl 10:10 – 11:00

Udsolgt

Kategori:

Beskrivelse

Hvordan udføres det?

I rally-lydighed skal hund og fører gennemgå en bane med 10-20 skilte, som angiver hvilke øvelser hunden skal udføre. Og som i agility er banen, som hund og fører skal igennem, forskellig fra gang til gang, og designet af dommeren.  Du vil lære skiltene hen af vejen.

Hvad hvis jeg ikke vil gå til konkurrence?

Man behøver ikke at være konkurrence-minded for at træne Rally med sin hund, det kan bare være en anden måde at have det sjovt sammen.  Men hvis du vil gå til konkurrence kigger vi også på det.

Jamen hvad skal jeg bruge det til, hvis jeg ikke vil gå til konkurrence?

Det vil styrke båndet mellem dig og din hund.  Samarbejdet i Rally er Alfa-Omega, og det vil udfordre dit intellekt, men også hundens.  Det er en sport alle kan være med til, uanset alder, kropsbyggelse, osv, da det ikke er fysisk krævende, hverken for dig eller hund.  Der er flere der dyrker rally i kørestol med deres hunde.

Du vil finde at din hund hører mere efter, den vil være mere opmærksom, og du vil måske også finde at adfærdsproblemer bliver mindre, da I har noget at arbejde sammen om.  Kort sagt en hund der fungerer godt og harmonisk i dagligdagen.

Hvad hvis jeg bliver afhængig af det?

JOIN THE CLUB!

Forudsætninger?

Ingen.  Så længe du har en hund og er interesseret, så kom!

Hvad skal jeg tage med?

Halsbånd eller sele, en god ikke for tung line –  gerne en på 1 ,5 – 2 m..

En træningsvest eller mavebælte eller godbidstaske, så du hurtigt kan få fat på godbidder.  En klikker, hvis du bruger det.  Hvis du gerne vil lære at bruge en klikker, gennemgår vi også grundprincipperne her.

De bløde godbidder er bedst til indlæring, som fiskefrikadeller, kødboller, skinke, kyllingetern, hjemmelavet godbidder osv.  Prøv dig frem, det skal være noget din hund er meget glad for.  Hvis din hund er glad for legetøj tag det med også – ellers sælger jeg fleece trækketov, som ikke ødelægger hundenes tænder.

HVOR:

Hundene på Bjerggaarden

Stigbrovej 3, Himlingøje, 4652 Hårlev.

Parkering:

Foran gården, eller på sydsiden. Behold hundene i bilen indtil I får lov til at tage dem ud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rally træningshold – Kommer snart”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *