Unghund hold forår 2024

1.400,00 kr.

Har du en ung, energisk hund, der har brug for træning? Vores hold er dedikeret til at arbejde med grundlæggende færdigheder inden for hverdagslydighed og de mest anvendelige færdigheder inden for forskellige hundesportsgrene.

Prisen inkluderer moms.

Det er særligt vigtigt at træne hunde, mens de går igennem deres pubertetsperiode, hvor hormonerne raser i deres krop. Træning i denne fase kan hjælpe med at kanalisere deres energi og skabe positive vaner og adfærdsmønstre, der vil vare ved resten af deres liv.

Som træner bruger jeg forskellige metoder, herunder klikkertræning og BAT (Behavior Adjustment Training), der giver din hund mulighed for at tackle nye situationer med tillid og ro. Jeg finder disse teknikker fascinerende og elsker at dele dem med andre, især når det kommer til træning af unge hunde.

Jeg er også eksamineret instruktør inden for Nose Work, Rally og Pro Dog træning samt godkendt dommer i Rally Lydighed af Dansk Kennel Klub, i alle klasser, her til foråret i 2024 bliver jeg færdig som Canis Klikker instruktør.

Hvis du gerne vil:

  • Opbygge grundlæggende færdigheder inden for hverdagslydighed. Lær hvordan du indlærer disse færdigheder.
  • Styrke din hunds selvtillid og håndtere udfordrende situationer.
  • Lære at træne din hund til at udføre opgaver inden for forskellige hundesportsgrene.
  • Lære din hund at være i ro på træningspladsen.

Holdets størrelse og varighed:

Vores hold er holdt i små grupper, så vi kan dedikere tilstrækkelig tid til hver enkelt deltager. Dette sikrer en personlig og effektiv træningsoplevelse, hvor vi kan tilpasse os dine specifikke behov og udfordringer.

Programoversigt:

Vores hold mødes over en periode på 8 sessioner.  Enten her på gården, eller andre steder som vil blive anvist.

Vores unghundehold er ikke bare en træningsmulighed; det er en chance for at skabe et stærkt bånd og positive oplevelser mellem dig og din hund. Tilmeld dig i dag, og lad os sammen skabe en glad, sund og veltrænet hund – med masser af leg, sjov og effektiv træning undervejs!

Datoer: Fremmøde:  30/4, 7/5, 14/5, 21/5, 28/5, 4/6, 11/6, 18/6

Tidspunkt: 17:00 – 17:55

Lokation: Stigbrovej 3, 4652 Hårlev, eller som anvist.

Udsolgt

Kategori:

Beskrivelse

Kursister på dette kursus, har lov til at bruge vores 7000 kvm friluftsområde 4 gange gratis i perioden.  Det kræver bare at man booker det inde på Hundene på Bjerggaardens hjemmeside.  Dette område er indhegnet.

Sted: Hundene på Bjerggaarden, Stigbrovej 3, 4652 Hårlev. Vi vil træne ude på hundearealet, på friluftsområdet, udenfor laden og inde i vores lade, hvor hunden vil lære at gå på opdagelse.  Vi vil også tage til andre området uden for gården, I vil få besked løbende.  Der vil også være en facebook gruppe kun til dette hold.

Betingelser i flg min hjemmeside er gældende, ansvarsforsikring, ingen syge hunde, ingen syge hundeejere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Unghund hold forår 2024”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *