Hundene på Bjerggaarden

Cart

Ingen varer i kurven.

Hundelufteområde — indhegnet.

Forside /

Hundelufteområde — indhegnet.

Hundelufteområde

Hundeluftning på Bjerggården – Nu har du mulighed for at lufte din hund uden snor på Bjerggården. Vi har gjort en del af vores ejendom tilgængelig, i alt 10.000 kvm, til besøg med hunde og deres mennesker. Jeg mener, at der er for få muligheder for at lufte en hund, der har svært ved at omgås andre fremmede hunde. Offentlige hundeparker er ofte velbesøgte og kan have hunde, der er lidt voldsomme, og mange områder forbyder løse hunde (hvilket er forståeligt). Selvom man forsøger at aktivere sin hund så meget som muligt, er en simpel gåtur op og ned af gaden ikke tilstrækkeligt. Hunde har også behov for at løbe frit og snuse til steder, de normalt ikke har adgang til. Så hvor kan man tage hen? Vi har indrettet vores vildmark med stier og indhegnet det med 140 cm høje hegn, så din hund kan løbe rundt på området og have det sjovt. Der vil kun være plads til en hund eller en familie ad gangen.”

Du kan booke en tid på en time. Det koster 50kr, mobilpay 60752809. Bookningen foregår via FB på RESERVER knappen. Du skal vente på en bekræftigelse og overføre pengene før tiden er din. Da biler slider på markvejen,  beder vi om 20 kr for hver ekstra biler. Grundet vores egne hunde er der begrænset åbningstider.

Vi forbeholder os retten til at lave prisændringer, som vi ser nødvendigt. Aflysninger af tider kan forekomme. Betingelser: a. Området skal være forladt 10 min før tiden er udløbet, så vi undgår at hunde møder hinanden på stien eller parkeringspladsen. b. Ansvaret er 100%  jeres, dvs I har hundeforsikring og er ansvarlig for ve og vel af de hunde i lader ind i tiden i låner området. c. Der skal samles op. Skraldesspande forefindes ved P-pladsen.  Hvis din hund er syg eller har diahree undlad at komme. Hundeparken er på Stigbrovej 3, Himlingøje. Parkering for enden af markvejen ( X på billedet herunder ).