Rally kursus

kr.700,00

Kategori:

Beskrivelse

RALLY – Dette kursus er både for begyndere og øvet niveau. Der vil blive taget hensyn til individuelle niveau. Rally er ikke kun et spørgsmål om at kunne alle skiltene, det er også alt det der sker mellem skiltene, om at opnå et flow på banen, og om at træne Fri Ved Fod, samarbejde og fokus. I øvet klasse er det også kunne højre handle sin hund. Vi vil også arbejde med de nye regler, som dem der ønsker det er klar til konkurrence.
Hvad er Rally?
Rally-lydighed er, som navnet antyder, en hundesport baseret på lydighedsøvelser, men der lægges ikke så stor vægt på præcision, men derimod på samarbejde mellem hund og fører. Det betyder, at man både i træning og i konkurrencer skal udtrykke glæde og positivitet. Rally-lydighed er en sammenblanding af flere forskellige hundesportsdiscipliner – ligesom i agility skal hund og fører gennemgå en bane med øvelser, som f.eks. sit, dæk eller snurre og et utal af andre øvelser. Der er i alt 5 klasser.
Hvordan udføres det?
I rally-lydighed skal hund og fører gennemgå en bane med 10-20 skilte, som angiver hvilke øvelser hunden skal udføre. Og som i agility er banen, som hund og fører skal igennem, forskellig fra gang til gang, og designet af dommeren. Du vil lære skiltene hen af vejen.
Hvad skal jeg tage med?
Halsbånd eller sele, en god ikke for tung line – gerne en på 1 1/2 – 2 m..
En træningsvest, eller mavebælte eller godbidstaske, så du hurtigt kan få fat på godbidder. En klikker, hvis du bruger det.
De bløde godbidder er bedst til indlæring, som fiskefrikadeller, kødboller, skinke, kyllingetern, hjemmelavet godbidder osv. Prøv dig frem, det skal være noget din hund er meget glad for. Hvis din hund er glad for legetøj tag det med også.
HVOR:
Hundene på Bjerggaarden
Stigbrovej 3, Himlingøje, 4652 Hårlev.
Parkering:
Foran gården, eller på sydsiden. Lad hundene blive i bilen, indtil jeg siger at de må komme ud.
Hvornår:
Lørdage eller søndage: 24/9, 2/10, 8/10, 23/10, 30/10
Kl 10:10 – 11.00
Pris:
700 kr inkl moms
Tilmelding til:
Neel@bjerg-gaarden.dk, venligst oplys a) navn og adresse, b) hundens navn, race, c) specielle hensyn. Tilmelding er økonomisk bindende.
Betales via bank overførsel til:
6686 0014513264
Først ved modtaget bankoverførsel er pladsen reserveret.