Nosework kursus

kr.700,00

UDSOLGT
NÆSE ARBEJDE HOLD – primært for sensitive hunde, men alle er velkommen. Der har tidligere været stor efterspørgsel efter dette hold, så jeg opretter flere hvis der er interesse.
Jeg brænder for de sensitive hunde — fordi der er så få mulighed for dem på andre hold, dette er et enestående tilbud til fører med ‘problem-hunde’, fordi man bruger hundens næse til at give den selvtillid, samtidig med at man introducere den for nye miljøer/nye genstande.
Dette hold er der KUN en hund på ad gangen – så max 4 deltager.
Trænings set-up’et vil foregå på denne måde at jeg sætter 4 forskellige søge områder op. Hvis I kun kan søge på godbidder er det ikke noget problem. I begyndelsen af timen vil jeg vise jer alle de 4 søge områder – uden hund. Og kontrolleret roterer I så til det næste søge område, så I ikke på noget tidspunkt vil løbe ind i en anden hund.
Her er hvad nogle kursister skrev til mig: “Tak til Neel for fantastisk træning, kom med en angst hund, der var bange for alt. Min hund har deltaget i begynderhold med næse arbejde, og i dag har jeg en hund der er parat til at indtage verden .
“Vil gerne lige skrive et par ord om vores træning hos Neel. Min hund har altid haft en god næse men har haft svært ved at finde roen til at bruge den. Men pludselig kom den ro der skulle til han ændrede total karakter, fra en hund der ikke kunne sætte tempoet ned til en der fandt ro i Neels træning. Vi kommer snart igen .”
Arbejde med hundens næsen gør netop det. 👏🐾
Hold på kun 4 deltager. Vi mødes 5 gange. Vi starter altid uden hund, så lad hunden være i bilen. Parking foran gården.
kl 9:00 -10:00 Lørdage eller søndage: 24/9, 2/10, 8/10, 23/10 og 30/10.
Pris: DKK 700, inkl moms for alle gange.
Tilmelding: email: neel@bjerg-gaarden.dk. Venligst oplys ejers navn, hundens alder, navn race, særlige hensyn.
Adresse: Hundene på Bjerggaarden, Stigbrovej 3, 4652 Hårlev.
Bank overførsel: 6686 0014513264
PS. Ikke sensitive hunde er også velkommen.
Kategorier: ,

Beskrivelse