Hundelufteområde — indhegnet.

Hundeluftning på Bjerggården. Nu kan du lufte din hund uden snor på Bjerggården.Som en forsøgsordning, åbner vi vores vildmark på 4000 m2 og vores træningsareal 6.000 m2, for besøg af hunde med deres menneske. Jeg synes der er meget få muligheder for at lufte en hund, der har det svært med andre fremmede hunde. Offentlige hundeparker er ofte velbesøgte af hunde, der måske er lidt voldsomme, eller mange områder forbyder løse hunde (forståeligt)! Selv om man prøver at aktivere sin hund alt det man kan, er en gåtur op og ned af gaden ikke nok, de har også behov for at løbe — og snuse til steder de normalt ikke går. Så hvor går man så hen? Vi har indrettet vores vildmark med stier og indhegnet det på 140 cm højde, så din hund kan løbe rundt på området og have det sjovt. Der vil kun være en hund eller familie ad gangen.

Du kan booke en tid på en time som koster 50kr, mobilpay 60752809. Bookningen foregår ved at reservere tiden via FB på reserver knappen. Du skal vente på en bekræftigelse og overføre pengene før tiden er din. Da biler slider på markvejen, tillader vi at bede om 20 kr hvis der er ekstra biler. Hvis du ønsker at leje begge områder, så er det 10.000 kvm i alt og koster 100 kr i timen eller 125 kr i weekenden. Grundet vores egne hunde er området kun åbnet 3 timer i weekenden.

Over de næste par mdr vil vi sætte nogle flere sjove ting ud jeres hunde kan benytte. Vi forbeholder os retten til at lave prisændringer, som vi ser nødvendigt. Aflysninger af tider kan forekomme.Betingelser:a. Området skal være forladt 10 min før tiden er udløbet, så vi undgår at hunde møder hinanden på stien eller parkeringspladsen.b. Ansvaret er 100% jeres, dvs I har hundeforsikring og er ansvarlig for ve og vel af de hunde i lader ind i tiden i låner området.c. Der skal samles op. Skraldesspande forefindes ved P-pladsen. Hvis du har corona eller symptomer, venligst bliv hjemme. Hvis din hund er syg eller har diahree undlad at komme. Hundeparken er på Stigbrovej 3, Himlingøje. Parkering for enden af markvejen ( X på billedet herunder ).

Ps. I kan se flere informationer på min FB side. Her er et kort over området. Vildmarken er 4.000 kvm og hvis begge området er booket, så kan man benytte både vildmark og græsbanen.

https://www.facebook.com/HundenepaaBjerggaarden/videos/3428966120525582/